Dränering

DRÄNERINGSARBETEN I VÄXJÖ

När gjordes en dränering av grunden på ditt hus? Att man har en väl fungerande dränering av husets grund är mycket vicktigt då det i högsta grad påverkar både husets och eran egen hälsa och välbefinnande. Har man fukt i marken runt och under grunden drar det så

småningom in i grunden och sedan vidare in i allt material i huset samtidigt som man går och andas in allt sämre luft i det allt dåligare klimatet inomhus.

Fördelarna är många och lönsamheten blir allt större att utföra dessa typer av arbeten då utveklingen gått framåt och kan erbjuda mycket bra lösningar på problemen som redan finns eller är påväg att smyga sig på. Dom gamla dräneringsrören är oftast täppta, finns inte eller ligger för högt, någon fuktstoppande och värmande isolering finns inte och regnvattenledningarna från hustaket läcker och förvärrar situvationen.

Vi kommer ut till kunden och gör en gratis vägledning och överlämna offerter på det arbete som behövs i de enskillda fallen, då markförhållandena är olika, tekniken går framåt och husägarna använder sina hus på olika vis är det viktigt att hitta rätt entreprenör för arbetet som kan sin sak villket vi gärna kommer på besök och visa att vi är. Vi kan stå till tjänst med alla typer av dräneringsarbeten, isodränbeklädnad av grunder och samtidigt byte av vatten och avlopp samt återställning enligt önskemål av trädgården.

 

Vi är certifierade enligt Isodräns certifiering: ISOCERT.

073 - 423 94 84